Mix Aerobik-Extreme

             Mix Aerobik - EXTREME: ЛОКАЦИИ и ТЕРМИНИ за 2018г.         

Facebook Page: Mix Aerobik - Skopje
 Facebook: Lazar Ivanov


ЛОКАЦИИ: 

1. Центар - Скопје во Гимн. „Јосип Броз Тито“ (сутерен)
2.
Кисела Вода - Скопје (Над млечен ресторант „ФАРИНА“) 
3. ДТВ ПАРТИЗАН - Кочани


МЕСЕЧНА ЧЛЕНАРИНА и ПАКЕТИ со ПОПУСТ кликни овде...


 EXTREME FIT 
Hardcore Training
&
Mix Aerobic Extreme  

- пакети со попуст
- посебни привилегии со наша клуб картичка


ЛОКАЦИЈА - 1


Скопје, Центар


Резервации на места и инфо на

 e-mail: aerobik13@gmail.com 
 078 441 235


Одговорен инструктор
   Проф. Лазар Иванов
   

 
ТЕРМИНИ


 ИНСТРУКТОРИ

Група 1

Mix Aerobik Extreme &HardcoreTraining

понеделник - среда - петок 21 ч.

Проф. Лазар Иванов  

Група 2


Mix Aerobik Extreme


понеделник - среда - петок 20 ч.


Проф. Лазар Иванов  

Група 3

Mix Aerobik Extreme

понеделник - среда - петок  17 ч.

Проф. Дејан Ѓалески 

Групa 4


Mix Aerobik Extreme & HardcoreTraining

вторник и четврток од 17ч. сабота од 16 ч.

Проф. Дејан Ѓалески 

МЕСЕЧНА
ЧЛЕНАРИНА


1200 ден - Со два тренинзи неделно  

1300 ден
- Со три тренинзи неделно

1800 ден - Со шест тренинзи неделно  ПРОБЕН ТРЕНИНГ
200 ден.


ПЛАЌАЊЕ поедичнечно
од ТРЕНИНГ
200 ден. 

 


  EXTREME FIT 
Hardcore Training
&
Mix Aerobic Extreme  

- пакети со попуст

- посебни привилегии со наша клуб картичка 

ЛОКАЦИЈА - 2

На спратот над„ФАРИНА“,
Спроти маркет „ТОМИ“

КИСЕЛА ВОДА - СКОПЈЕ

Ул. „Димо Хаџи Димов“Резервации на места и инфо на

 e-mail: aerobik13@gmail.com 
 078 441 235


Одговорен инструктор
   Проф. Лазар Иванов
  
 
Mix Aerobik Extreme


ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК 
20ч.

ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК 18.30ч.


Проф. Лазар Иванов 

 


МЕСЕЧНА 
ЧЛЕНАРИНА 

1200 ден - Со два
тренинзи неделно
 

ПРОБЕН ТРЕНИНГ - 200 ден.

ПЛАЌАЊЕ поедичнечно од ТРЕНИНГ - 200 ден. 


ЛОКАЦИЈА - 3

ДТВ ПАРТИЗАН - КОЧАНИ
(Кај Плоштадот)
 
ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК 
20ч. 

Проф. Драгица Николова 

 ПОБАРАЈТЕ ЈА НАШАТА ЛОЈАЛНА КЛУБСКА EXTREME FIT КАРТИЧКА ЗА ПОПУСТ


 Нашата електронска EXTREME FIT клубска картичка за предности која ја добивате БЕСПЛАТНО при зачленувањето и со која и на акциите со ПОПУСТ имате дополнителен ПОПУСТ и поени.
  

 

 


 

Членарината можете да уплатите на жиро сметката на нашиот клуб:

Назив и седиште на примач: Микс Аеробик и Фитнес Клуб
Сметка: 300000003190075
Банка на примач: Комерцијална Банка АД
Сума: ______________   (зависно од цената на терминот)
Цел на дознака: Членарина за 
период од _____ до _____ 201_ година во група број. ____
(пр: Членарина 12.08-12.09.2017, група 2)

 КИСЕЛА ВОДА (Салата е на спратот над млечен ресторант „ФАРИНА“
на ул. „Димо Хаџи Димов“, спроти маркетот „ТО МИ“СУГС „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“, во просториите на АЛЕБРАС - САЛА 1
СУГС „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“, во просториите на АЛЕБРАС - САЛА 2СУГС „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“, во просториите на АЛЕБРАС - САЛА 2


 
 


                                 
  
   
   Mix Aerobik - Extreme

Facebook Fanpage Box

Subscribe To Our Site

www.aerobik.webs.com

Realtime Clock