Mix Aerobik & Fitness

            МИКС АЕРОБИК: ЛОКАЦИИ и ТЕРМИНИ

Микс Аеробик

Facebook page: Mix Aerobik - Skopje
галерија...

МИКС АЕРОБИК - СКОПЈЕ

 

 ТРЕНИНЗИТЕ СЕ ОДРЖУВААТ НА СЛЕДНИВЕ ЛОКАЦИИ:
ДОМ НА АРМ (ЦЕНТАР), Гимн. „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“ (ЦЕНТАР) и ОУ „11 ОКТОМВРИ“ (ЦЕНТАР) 

КАКО ДО ПОПУСТ? кликни овде...
  

 

ПОНУДА 1: MIX AEROBIK - EXTREME + TAE BO EXTREME
(СУПЕР ИНТЕНЗИВЕН ТРЕНИНГ, препорачлив за сите оние кои што сакаат големи резултати за максимално кратко време)

ЛОКАЦИЈА - 1:  Дом на АРМ - СКОПЈЕ

ТЕРМИНИ ПОНЕДЕЛНИК, СРЕДА и ПЕТОК од 21ч.
ИНСТРУКТОРИ: проф. Лазар Иванов (понеделник), проф.Мартина Кирилова/Катерина Јорданова
(среда), 
проф. Лазар Иванов (петок)
ЧЛЕНАРИНА
: 1500 ден.
 
 
 
 
 
    
        
ТЕРМИН 1:  ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК  од 21 ч. и САБОТА од 16 ч.
ИНСТРУКТОРИ:   проф. Лазар Иванов (вторник и четврток) и проф. Душка Крастовска (сабота)
ЧЛЕНАРИНА
1500 ден.
 
 
                
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                                                             
 
 
 
 
 

ПОНУДА 1: MIX AEROBIK - EXTREME
 
 
ЛОКАЦИЈА-3:ОУ„11 ОКТОМВРИ“ЦЕНТАР (ПОЗАДИ „ЗОИЛ“,СПРОТИ РЕСТОРАНТОТ „ЗЛАТЕ“)
ИНСТРУКТОР:  проф. Лазар Иванов (понеделник и среда) и  Елена Муратовска (петок)
 
ТЕРМИН 1: ПОНЕДЕЛНИК, СРЕДА и ПЕТОК од 18ч. 
ЧЛЕНАРИНА
: 1200 ден.
 
 
 
 


ПОНУДА 2: MIX AEROBIK - ADVANCED
(тренинзи со висок интензитет) 

ЛОКАЦИЈА - 2
 Гимн. „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“
 
ТЕРМИНИ:
 ПОНЕДЕЛНИК, СРЕДА и ПЕТОК од 21ч.
ИНСТРУКТОР: Марија Димитриевска
ЧЛЕНАРИНА
: 1200 ден.
 
 
 
 
 
ПОНУДА 2: MIX AEROBIK - CLASSIC
(тренинзи со умерен интензитет) 
 
ЛОКАЦИЈА - 1:  Дом на АРМ - СКОПЈЕ            
ТЕРМИНИ:  ПОНЕДЕЛНИК 20ч., СРЕДА 20ч., ПЕТОК 21ч.
ИНСТРУКТОРИ:   проф. Ленче Китановска (понеделник); проф. Лазар Иванов (среда и петок)
ЧЛЕНАРИНА
1200 ден.
 
 
                
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                                           

 
 
 
Закажување на: моб. 070/ 950-723; e-mail: [email protected];
facebook: mix aerobik - skopje


Членарината можете да уплатите на жиро сметката на нашиот клуб:

Назив и седиште на примач: Микс Аеробик и Фитнес Клуб

Сметка: 300000003190075

Банка на примач: Комерцијална Банка АД

Сума: ______________   (зависно од цената на терминот)

Цел на дознака: Членарина за Микс Аеробик за
период од _____ до _____ 201_ година


 

 

 

ПОТЕНЦИЈАЛНИ ТЕРМИНИ КОИ МОЖЕМЕ ДА 
                           ГИ РЕЗЕРВИРАМЕ НА ВАШЕ БАРАЊЕ:

 

АЕРОБИК ЗА ДЕЦА (дo 10 годишна возраст) 

  

* Можност за резервирање на термин само за Ваша група (рекреативци, спортисти, вработенитете во Вашата компанија, луѓе кои сакаат да вежбаат во мали групи, итн.). Групата може да брои од 4 - 20 вежбачи.
Вкупната цена за терминот (тринаесет тренинзи месечно) и ангажманот на инструкторот е 500 евра. (Плаќањето е за цел месец ОДНАПРЕД)

 

Закажување на: моб. 070/ 950-723; e-mail: [email protected]; facebook: mix aerobik & fitness 

ПРИВАТНИ ТРЕНИНЗИ  - за повеќе информации кликни овде...


инструктор:

проф. Лазар Иванов                                                                                             
тел.  + 389
(0) 70 950-723                                                            
e-mail: [email protected]                        
     
web: www.aerobik.webs.com   
web: www.biomehanika.com.mk                             
 
web: www.fusmak.org.mk                                                 
facebook group: mix aerobik & fitness                      

Федерација на училишен спорт на Македонија