Mix Aerobik-Extreme

Subtitle

Facebook Page: Mix Aerobik - Skopje
 Facebook: Lazar Ivanov

Instagram:  https://www.instagram.com/lazar_ivanov_mix_aerobik  

НАЈЕФИКАСНАТА ФИТ ПРОГРАМА

МИКС АЕРОБИК – ХАРДКОР ТРЕНИНЗИ – ЕКСТРИМ ФИТ

Микс од елементи од најатрактивните и најефикасните модели на тренинг.          

Тренинзи со низок, среден и висок интензитет. 

 

 


ЛОКАЦИЈА 1: ЦЕНТАР
СУГС „ЈОСИП БРОЗ ТИТО“

ТЕРМИНИ


Група 1:
Понеделник, среда, петок од 17ч.


Група 2: Понеделник, среда, петок од 19ч.


Група 3:
Вторник, четврток, петок од 17ч.

 


ЛОКАЦИЈА 2: КИСЕЛА ВОДА/ЦЕНТАР
Кај Рампа, во салата на Карате Клуб „Недеви“ (Во портокаловата зграда)


ТЕРМИНИ


Група 4: Вторник и четврток од 18.30ч.

Група 5:
Понеделник и среда од 20ч.


 

ПРОМО за трензите во Кисела Вода!!!

Нова група во
НОВА ПРЕКРАСНА САЛА од 300м2 на граница меѓу Центар и Кисела Вода. „Трката“ за места започнува СЕГА!!!

Со два тренинзи неделно!
ЕДЕН МЕСЕЦ  – 1200 ден.
ПАКЕТ ОД ТРИ  МЕСЕЦИ – 3000 ден.
ПАКЕТ ОД ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ – 3600 ден.

КОМБИНИРАНА ПОНУДА ЗА ВЕЖБАЧИТЕ ОД НОВАТА САЛА КАЈ РАМПА
Група 4:
вторник и четврток од 18.30ч.
Група 5: понеделник и среда од 20ч

Членарина за во две групи со вкуно четири тренинзи неделно!
ЕДЕН МЕСЕЦ  – 1600 ден.
ПАКЕТ ОД ДВА МЕСЕЦИ – 3000 ден.

ПАКЕТ ОД ТРИ  МЕСЕЦИ – 4200 ден.
ПАКЕТ ОД ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ – 5200 ден.
МЕСЕЧНА ЧЛЕНАРИНА и
АКЦИСКИ ПАКЕТИ СО ПОПУСТ


ПРОМО ПОНУДА ЗА ТРЕНИНЗИТЕ ВО
Гимн: „ ЈОСИП БРОЗ ТИТО“!!!


МЕСЕЧНА ЧЛЕНАРИНА ЗА СО ДВА, ТРИ И ПЕТ ТРЕНИНЗИ НЕДЕЛНО!


ПОПУСТ НА МЕСЕЧНАТА ЧЛЕНАРИНА ПРЕКУ УПЛАТА ЗА ПАКЕТ ОД ПОВЕЌЕ МЕСЕЦИ!ЧЛЕНАРИНА СО ДВА ТРЕНИНЗИ НЕДЕЛНО

1200 ден – еден месец

ПРОМО ПОНУДА

3000 ден – три месеци (1000 ден/месец)

3600 ден – четири месеци (900 ден/месец)


ЧЛЕНАРИНА СО ТРИ ТРЕНИНЗИ НЕДЕЛНО

1300 ден – еден месец

ПРОМО ПОНУДА

3300 ден – три месеци (1100 ден/месец)

3900 ден – четири месеци (975 ден/месец)


ЧЛЕНАРИНА СО ПЕТ ТРЕНИНЗИ НЕДЕЛНО

1800 ден – еден месец

ПРОМО ПОНУДА

4800 ден – три месеци (1600 ден/месец)

5600 ден – четири месеци (1400 ден/месец)

 

Резервирање на места на
E-mail: [email protected] и 078 441 235
 Проф. Лазар Иванов

Fb: Lazar Ivanov
Fan Page: Mix Aerobik – Skopje
Instagram:  
https://www.instagram.com/lazar_ivanov_mix_aerobik

 

Членарината можете да уплатите на жиро сметката на нашиот клуб:

Назив и седиште на примач:
 Микс Аеробик и Фитнес Клуб
Сметка: 300000003190075
Банка на примач: Комерцијална Банка АД
Сума: ______________  

Цел на дознака: Членарина за 
период од _____ до _____ 201_ год
.
Група бр___.  
(пр: Членарина 12.0
1-02.09.2019g, група 2)