Mix Aerobik-Extreme

Blog

view:  full / summary

Mix Aerobik

Posted by Lazar Ivanov on December 22, 2009 at 11:40 PM Comments comments (2)

Facebook:
   Група: Mix Aerobik - Skopje    Профил: Lazar Ivanov (Mix Aerobik Skopje)


МИКС АЕРОБИК


ПОСЕТЕТЕ ЈА НАШАТА НОВА ВЕБ СТРАНА www.maktrening.com

НОВО: КАКО ДО ПОПУСТ ЗА ЦЕЛА СЕЗОНА! кликни овде...

                                                  - МИКС АЕРОБИК - ГРУПНИ АКТИВНОСТИ

                                                 ЕКСКЛУЗИВНО - ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИНЗИ 
                    ФИТНЕС и МИКС АЕРОБИК (Пилатес, Класичен Аеробик, Тае Бо, Каланетика, итн.)

 
Mix Aerobik

Posted by Lazar Ivanov on December 20, 2009 at 11:13 PM Comments comments (2)
„Микс Аеробик“ - Скопје

ЛОКАЦИЈА - 1:    ДОМ на АРМ - СКОПЈЕ

ТЕРМИНИ:          ВТОРНИК и ЧЕТВРТОК  од 21 ч. и САБОТА од 19.30 ч.

повеќе...          

 

 

Аеробик - Кочани

повеќе...    

 


ПЕРСОНАЛНИ ТРЕНИНЗИ - Скопје

повеќе...

 

 

РЕЖИМИ НА ИСХРАНА, СУПЛЕМЕНТИ ВО ИСХРАНАТА,

СПОРТСКА МЕДИЦИНА  

повеќе...

 

 

ФИЗИКАЛНА ТЕРАПИЈА И МАСАЖА  

повеќе...

 Rss_feed